Во Aeродром почнaa дa фрлaaт ce*c игpaчки од бaлконите: Дилдо на кружниот тек

170

„Кружен тек кај поликлиника Јане Сандански 4ти ден изолација, почнаа предмети да летаат по улица“ – стои во описот на фејсбук страницата.

Дали можеби мажот го пронашол во фиоката на својата сопруга или се работи за нешто друго останува да видиме.