Вклучување во живо: Филипче во 16 часот со нови информации за состојбата со коронавирусот во земјава

112

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, денеска (среда, 25.03.2020 година), во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.