(ВИДЕО) Скандал во Бугарија: Капитенот на Левски игра гол со мажи

411

На интернет излезе скандалозно видео со капитенот на Левски и член на бугарската репрезентација Иван Горанов.

Фудбалерот е со двајца негови пријатели, танцуваат на една песна од Ед Ширан, а како поминува времето, тројцата се соблекуваат и почнуваат да се галат за задникот.