ВИДЕО: Кражба од страна на купувач: Споделувајте да се пронајде

1135

Се случи кражба од човекот со очилата,украдени се пари од продавницата каде што "сакал" да пазарува! Споделете да Ни помогнете да го пронајдеме..Ви благодариме.

Posted by Anne Masstevva on Wednesday, September 4, 2019