(ВИДЕО) Како изгледа најголемата гужва во сообраќајот во Амстердам, кога луѓето се враќаат од работа?

795

Холанѓаните не се возат секој сам по сам во автомобил како нас, па секој ден да им се прават фрустрирачки гужви. Но, пак имаат „проблеми“. Погледнете десно :).