(ВИДЕО) Ја фати за градите колумбиската новинарка во живо и побегна

999

Колумбијската репортерка Гонзалез Теран имаше непријатна случка во текот на известувањето од Русија.

Таа за Дојче Веле известуваше пред натпреварот Колумбија – Јапонија, но во еден момент еден навивач ја фати за градите, ја бакна и кукавички побегна.

„Бев овде два часа, се спремав за вклучување и ништо не ми се случи. Но откако се вклучив во програма, тој ми пријде и го направи тоа што го направи, а јас морав да продолжам со програмата, иако сакав да реагирам. Ние не заслужуваме ваков третман.“ – истакна водителката од Колумбија.