(ВИДЕО) Богдана излезе од болница со Вељко под рака, баба Цеца го носеше малиот Жељко!

257

Богдана Родиќ денеска излезе од болницата заедно со наследникот во семејството Ражнатовиќ.

Таа од болницата излезе држејќи го за рака својот сопруг Вељко Ражнатовиќ, а пред камерите се смееше и изгледаше како никогаш посреќна мајка.

Гордите родители со насмевка на лицето го носеа наследникот во транспортер додека Цеца седна на задното седиште со внукот.