Васил Зафирчев е скршен од болка: „Беличанец беше ретка билка со талент за цветање!“

311

Актерот Васил Зафирчев се прости од својата колешка Билјана Беличанец.

Билјана Беличанец. Ретка билка со раскошен талент за цветање. Можеше да даде уште многу цутови. И сакаше. А не напушти на најтрагичниот од сите можни начини. Како вистинска античка хероина. Вечна пролет за неа и за нејзиниот редок и убав цвет“-напиша тој.