Ваксајнс е новата игра со ликот на премиерот Зоран Заев, ако изгубите вика “Мало Сутра”

94

Ликот на премиерот Заев се појавува на игра на познатата апликација „Play Store“, наменета за пребарување на апликации и игри за Андроид,.

Целта е да се соберат што е можно повеќе вакцини, а откако ќе соберете вакцина се вклучува звукот „Фајзер ваксајнс“, а доколку изгубите вели „Мало сутра“.

Апликацијата можете да ја пронајдете ТУКА!