Ураганот Јелена Карлеуша направи хаос: Новите фотки „излегуваат“ од компјутер

439

Што и да се каже за неа ќе биде малку, ама дека е згодна, тоа никој не може, а да не го забележи- од прва!

Иако често ја критикуваат за коментарите без влакна на јазик во кои критикува се‘ и сешто и ѝ замеруваат дека ги фотошопора фотографиите, колку и да користи напредни алатки таа ги има пропорциите.

Срспската музичка ѕвезда Јелена Карлеуша не престанува да провоцира со секси фотки. По одморот во Турција оваа година, каде ја видовме во секакви разголени бомбастични изданија, таа повторно се наврати на фотки од таму и на Инстаграм постира уште неколку, ама провокативни до бескрај. Задникот и градите во преден план, а таа како секси лавица.

Нема што да се додаде, видете сами: