Тоа што го покажа српската пејачка пред гледачите им го помати умот на мажите (ВИДЕО)

239

Пејачката Милица Павловиќ за време на емисијата „Амиџи шоу“ која се емитуваше преку Скајп се одлучи да го прифати предизвикот на водителот и да го отвори покрај фрижидерот и плакарот со долна облека.

Таа вели дека во карантинот кога се започнало ова веднаш си купила спортска опрема, трака за трчање и тегови и започнала да вежба дома.

Она што беше интересно во целиот нејзин разговор во живо, беше предизвикот на Огнен Амиџиќ кој побара од пејачката да покаже три работи од нејзиниот плакар со долна облека.

Павловиќ веднаш и без срам го прифати предизвикот, а покрај тоа таа покажа и што има и во нејзиниот фрижидер, погледнете.