Тинејџери од Кавадарци нападнати во „55“ на ЈСП

643

М.Ј.(19) и Ј.С.(19), двајцата од Кавадарци вчера околу 20 часот пријавиле дека биле физички нападнати.

Нападот се случил во автобус бр.55 на ЈСП Скопје од страна на неколку лица.

Се преземааат мерки за расчистување на случајот.