Тешка сообраќајна несреќа на автопатот Велес – Скопје, кај патарината Отовица

316

Најмалку тројца се повредени во тешката сообраќајна несреќа која се случи претпаднево на автопатот Велес – Скопје, кај наплатната рампа Отовица. Екипата на итната медицинска помош се упати на местото на несреќата, а можно е дел од повредените да бидат префрлени на скопските клиники, објави Батали.нет.

Подетални информации за тоа колку возила учествувале во сообраќајната несреќа, како дошло до неа, но и колку точно се повредени и какви повреди имаат очекуваме во текот на денот.