Почетна Македонија Тасевски по бегството на Мијалков: Укинете судови, обвинители, пресуди!

Тасевски по бегството на Мијалков: Укинете судови, обвинители, пресуди!

165

И Мијалков го избегаа, а глумат им избегал! Срамота е циркусов што го правите.

Укинете судови, обвинители, пресуди.

Ова имитација на закони и држава е бесмислена, реагира преку социјалната мрежа на Фејсбук актерот Сашо Тасевски.