Тамара ќе настапи на Парадата на гордоста

71

Македонската претставничка на Евросонг, Тамара Тодевска ќе настапи на музичката програма на првата Парада на гордоста, која ќе се одржи на 29 јуни во Скопје.

На музичката програма, покрај неа, во Градски парк ќе настапат и други музичари од македонската естрата, како и неколку диџеи.