СУПЕР ВЛТ ВЕСТИ: С.Ќ. ОД ТЕТОВО ОСВОИ СУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН 6.780.137 ДЕНАРИ

165

С.Ќ. од Тетово освои 6.780.137 денари. Тој е најновиот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР
џекпот освоен на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија.
 
Јули започна со убави вести. На 01.07.2024 во 13.34 часот, освоен е најпосакуваниот џекпот на
Видеолотарија Касинос Австрија, СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот. На видеолотариските терминали
кај нашиот соработник, Моцарт во Тетово, играчот С.Ќ. освои 6.780.137 денари.
С.Ќ.  на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, ја играл играта Грејт
27, која во неговиот случај се покажала како среќен избор.
 
Видеолотарија Касинос Австрија  од први јуни,  започна со кампањата ЏЕКПОТ манија со
фантастични џекпот добивки и до 1 милион евра месечно. Отсега дури 4 пати повеќе шанси за 4
пати повеќе СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот добивки, за поголема возбуда и повеќе добивки кај
нашите играчи. 

ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите