СУПЕР МИЛИОНЕР И МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА, ЗА ЕДНА НЕДЕЛА, КАЈ ИГРАЧИТЕ ДОНЕСОА ДОБИВКИ ВРЕДНИ НАД 16 И ПОЛ МИЛИОНИ ДЕНАРИ

91

Неверојатно плодна беше минатата недела за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, со три МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки, во збирна вредност од, речиси, пет милиони денари и како јаготка на шлагот, и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој овој пат беше многу блиску до највисоките 12.000.000 денари.

На 18 јуни, точно во 11 часот претпладне, во скопската населба Козле го добивме седмиот СУПЕР МИЛИОНЕР. Добивката изнесува 11.708.346 денари, а среќникот беше силно возбуден од овој неочекуван подарок од судбината, па реши засега да остане анонимен. Само ни сподели дека парите се добредојдени и дека, најверојатно, најголемиот дел од нив ќе бидат вложени во нова куќа.

Секоја недела со нов СУПЕР МИЛИОНЕР ни е посебна, а оваа излезе ептен специјална бидејќи донесе уште три МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки. Најниската од трите изнесува 1.592.351 денар, а се падна во скопската населба Автокоманда, на 14 јуни. Два дена подоцна, во Крива Паланка добивме МИЛИОНЕР кој стана побогат за 1.689.157 денари, а на 19 јуни, во Илинден заврши третиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, овој пат во вредност од 1.681.157 денари.

Терминалите на Видеолотарија Касинос Австрија се распространети низ цела земја и секој од нив има подеднакви шанси да донесе добивки Мини Џекпот, во вредност од 4.000-5000 денари, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во висина од 1.200.000 до 1.800.000 денари или СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно