Соседите ја разоткрија Милица Тодоровиќ: На сцена секогаш е насмеана, а вака се однесува приватно

221

Милица Тодоровиќ пред неколку месеци раскина со нејзиното момче, кореографот Милош Пауновиќ, а отогаш живее на Нови Београд.

Милица слободното време го поминува во кафулето кое се наоѓа во близина на зградата каде што живее.

Тодоровиќ пред камерите секогаш е расположена и насмеана, а сега соседите откриваат како пејачката се однесува приватно.

„Утринава беше кај нас. Пиеше капучино. Често доаѓа кај нас. Пријатна е и љубезна. Секогаш остава бакшиш“ вели вработена во кафулето, а убави зборови за Тодоровиќ имаат и вработените во ресторанот каде што Милица често оди.
„За неа можам да кажам се најдобро. Се храни здраво, а што е најважно таа е здрава и психички. Многу културна личност. Често доаѓа со Стеван Анѓелковиќ и неговата сопруга“ вели менаџерот на локалот.

Вработените во еден маркет исто така се воодушевени од русокосата пејачка.

„Таа е една од најнормалните јавни личности кои живеат овде. Нормална, опуштена, често се шегува и е насмеана. Купува цигари, овошје, јајца, млеко…Се што е потребно за дома. Многу е ослабена“ вели продавачката.