Словенец разоткрива каде сè “Volkswagen” штедел на новиот “Golf”

284

Словенечкиот Јутјуб канал “MtlCarGarage” објави видео во кое во директна споредба на “Golf 7” и новиот “Golf 8” открива на што сè штедел германскиот авто-гигант во текот на конструирањето и дизајнирањето на последната генерација на овој автомобил.