Сите кои се заинтересирани можат да купат билети за Келн

311

Ракометарите на Вардар трета година по ред ќе играат на завршниот Ф-4 турнир во Келн. Како и минатите две години, така и оваа, Вардарци очекуваат голема поддршка од нивните навивачи во Германија.

Сите кои се заинтересирани за билети можат да набават уште одма. Цените на билетите се од 148 до 300 евра, додека ВИП билетот е 835 евра.

Истите може да ги купите он-лајн ТУКА.