Се на едно место за најмалите – Од недела стартува семејниот магазин „Моето дете„

130

Од оваа недела на „24 Вести„ започнува новата сезона на семејниот магазин „Моето дете„.

Станува збор за забавно – едукативна емисија која е наменета за деца и родители, а во рамки на неа ќе бидат опфатени повеќе сегменти од растот и развојот на најмалите. Ќе се обрне внимание и на настаните од областа на културата, спортот и спортските активности, музиката и слично, а ќе имате можност да ги чуете и приказните на познатите и нивните искуства со родителството.

Проектот е во реализација на ДЕОСОЛ продукција., а премиерата ќе се емитува во недела во 10 часот наутро, односно утре.

loading...