Сара Мејс и Димитар Атанасовски открија: Чекаме ќерка!

1595

Сара Мејс и Димитар Атанасовски наскоро ќе се реализираат во улогата на родители. Пејачката која веќе е влезена во последеното тромесечје од бременоста вели дека се чувствува супер и потенцира оти бременоста и годи.

“Се чувствувам одлично и свежо. Немам никакви потешкотии, напротив, користам бенефиции, ме пропуштаат преку ред во гужва, ме размазуваат, чуваат, секогаш имам предност на последниот ред чоколадо и баш ми е убаво. Паметам повеќе периоди од мојот живот што биле преубави…Благодарна сум на универзумот што е тоа така, секој дел од животот си носи свои убавини, ние треба само да ги уживаме истите. Полот го знаеме, а со подготовки сме до никаде затоа што има време и не се брзаме никаде”, вели Сара и додава дека откако останала во блажена состојба се труди да се храни здраво и внимава на намирниците кои ги внесува во организмот