Сани си го истетовира грбот со огромна тетоважа (фото)

174

Периодов во тренд се минијатурните тетоважи, но фолк пејачката Сани Гроздановска не беше слеп следбеник на трендовите, па реши да се тетовира со масивна тетовжа.

Таа избра да истетовира половина од нејзиниот грб, а веруваме и дека тетоважата што се најде под нејзината кожа има големо значење и симболика.

ФОТО:САНИ ГРОЗДАНОВСКА/ИНСТАГРАМ ПРИНТСКРИН

Станува збор за ружи околу кои има виолински клуч од петолиние со ноти, а меѓунив изпишани зборовите: „Љубов“, „Среќа“, „Независност“, а симболично претставени беа музиката и двата цвета кои претпоставуваме се нејзините две ќерки.

Велат дека тетоважите ако се одлучиме да ги ставиме треба да имаат важност и значење за нас, а Сани според избраното јасно ги врежа најважните нешта во нејзиниот живот.

ФОТО:САНИ ГРОЗДАНОВСКА/ИНСТАГРАМ ПРИНТСКРИН

За она што е новина на нејзиниот грб е пофали на социјалните мрежи, а од бројните следбеници и обожаватели доби потврда за стореното.