„Само за вашите очи“ – им порача Карлеуша на своите следбеници, па сподели видео за еротска надразба (ВИДЕО)

269

Белградската „скандал дама“ одново го оправда својот прекар. По подолга пауза Јелена Крлеуша имаше два врзани настапи за викенд во еден ноќен клуб во Нови Сад.  се беше исто обата дена… Клубот преполн како коронавирусот да не постои, а на бината жена – змија, како што ја нарекоа Карлеуша. Таа пак растури на сцената…

Атмосферата ја доведе до усвитеност, до максимално лудило особено со својот сценски настап. Атрактивен, провокативен, на моменти дури перверзен и надвор од контрола на здравиот разум… Еротскиот набој на русокосата и нејзините танчарки пуштен на најјако, која со своето однесување, танцување и еротските дрвижења ја поттикна волшебната игра на сетилата.

„Женските хормоните пукаа како балони, а кај мажите тестостеронот удираше во плафонот“ – беше описот на еден од присутните посетители на една од двете вечери во кои Крлеуша со полна душа им подари забава, опуштање, радост и уживање  „за сите пари“ и на млади и на (по)стари. Илјада луѓе и стари и млади ги пиеа со поглед нејзинитераголени гради… И не само нив, туку го соблекува со поглед она малку крпчиња што поп-фолк дивата ги беше облекла. Или лично мобил видео, за истото сто пати да се прегледа дома на само… на раат!

Кулминација која доведе до колективен визуелен оргазам, големата и обла растресена задница на разиграната певица во крупен кадар на камерата на објективот. Моменти што го одземаат здивот, а желбата ја прават едвај воздржана…

 

„Само за вашите очи“ – им порача Карлеуша на своите фанови и следбеници на социјалните мрежи, па сподели видео за еротска надразба во пакет со нејзината „тубо поп-фолк глазба“.

Гледајте и уживајте во моментот прикажан на видеосегментот од последниот викенд – настап на русокосата… „Само за вашите очи“ и мелем за душа како поздрав од Карлеуша!