Сакаше да украде велосипед од „Буњаковец“, но еве што го снајде (ВИДЕО)

2715

На социјалните мрежи се споделува видео од лице кое краде велосипед, но на крајот останува со празни раце и удрен ќотек.

-Ова треба да им следи на сите “лопови”… Редовно крадење на велосипеди, резултира вака кај граѓаните, кога полицијата не превзема ништо, стои во описот на видеото.

Според Фејсбук групата, „Украдени точаци“ пак, станува збор за кражба во ТЦ Буњаковец.