Рита Ора објави фотографија на која позира како од мајка родена

93

Ова бил нејзин начин да им посака добра ноќ на своите фанови…

Рита Ора (29) продолжила со провокативните фотографии, но овојпат отишла чекор понапред бидејќи позирала како од мајка родена.

Пејачката досега редовно го истакнувала својот задник, стомак, ги покажувала и тетоважите на интимните места, но овојпат објавила фотографија на која е целосно гола.

Се фотографирала пред да оди да спие па ова бил нејзиниот начин на своите фанови да им посака добра ноќ и притоа да ја разгори нивната фантазија.

Интимните делови ги покрила со емотикони од јагоди, а доколку погледнете малку подобро ќе ја забележите и нејзината тетоважа на интимниот дел (на огледалото од десната страна).

Очиледно дека Рита Ора го сака своето тело и горда е на своите облини, а тоа што го има на себе на оваа фотографија е само накит.