Рис се подготвувал за голем скок – импресивна сцена фатена со камера

235

Снимката од рис и неговиот скок воодушеви многумина на социјалните мрежи.

Рисевите се ноќни животни кои ретко излегуваат преку ден, па затоа снимката која се појави на „Viral Hog“ е навистина ретка сцена за љубителите на мачки.

Моментот од импресивниот скок на рисот е снимен на островот Пекан во Луизијана минатиот месец, а снимката е објавена пред два дена.

Неговите скокови на социјалните мрежи ги опишале како грациозни. Погледнете зошто.