Ременски: Не постои министер за внатрешни работи кој може да растури литија или верски обред во вонредна состојба!

128

Поранешната министерка и пратеничка, Фросина Ременски преку својот фејсбук профил даде став околу последните случувања во Струга, кои на нозе ја кренаа јавноста и го зголемија револтот.

Од владејачката СДСМ побараа Чулев да поднесе оставка, а Ременски упати и прашање: кој ќе го свика Собранието за да ја констатира оставката ?