РЕКОРДЕН СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ: ИГРАЧ НА ВЛТ ОСВОИ ФАНТАСТИЧНИ 20 890 990 ДЕНАРИ

171

Освоен е рекордниот добитен износ на „СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот“ на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за 2023, вреден 20 890 990 денари. Од денес 14.11.2023 активен е НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР со сензационален добитен износ од 24 до 33 милиони денари.

Сите го посакуваат, а  само еден имаше среќа и да го освои. Најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот го собори рекордот на добивки од ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за оваа година. Фантастични 20 890 990 е износот на најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР кој го освои играч од Скопје на видеолотариските терминали. Добивката е освоена во населба Ченто во Скопје, кај нашиот деловен соработник Златна копачка  во  18.20 часот на 13.11.2023.

На нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го секој момент  да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од  20 890 990 денари

За сите играчите на ВЛТ имаме и нова убава информација. Од денес е активна дополнителната џекпот добивка- НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР. Овој џекпот има дефиниран опсег на добивка од 24 до 33 милиони денари.

#ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #НовогодишенСуперМилионер #ЗамислиЖелба