Редици граѓаните чекаат во Град Скопје за субвенции за електрични тротинети (ФОТО)

384

Oд вчера кога беше објавен Јавниот повик до денеска до 10 часот се поднесени 130 барања за субвенции за купување електрични тротинети, информираат од Град Скопје.

Според предвидените финансиски средства за оваа намена во буџетот на Град Скопје преостануваат средства за уште околу 70 барања.