Ребека: Му се закануваат на маж ми да не ја збори вистината, му се јави директор на болница да избрише статус на фејсбук

6606

Македонската пејачка Ребека Јанковска Ристески револтирана од состојбата во здравството се огласи на Фејсбук.

-Тие што треба да не спасуваат се борат со голи раце со вирусот и им се закануваат кога ќе ја кажат вистината, пишува Ребека меѓудругото.