ПРВО ВИДЕО: Вака изгледа Роберт Патинсон како Бетмен

156

Обожавателите на актерот Роберт Патинсон, но и ликот Бетмен за првпат имаат можност да видат како ќе изгледа тој во новиот филм кој е најавен за идната година.

Режисерот Мет Ривс објави кратко видео на кое актерот е облечен во новиот костим на Бетмен.

Видео, надополнето со драматична музика, ја открива маската на Бетмен која на Патинсон му ги покрива очите и носот.