Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова по целодневните средби на терен со граѓаните, застана на омиленото место за одмор

773

Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова, која е позната во јавноста по нејзината младешка енергија, по целодневните средби со граѓаните низ Македонија, застана да се одмори, на една мекица и како што вели таа и на убава џез музика.

По мини средбата во Македонски Брод, застанав на моето омилено место за одмор, на мекица и убава џез музика.

Gepostet von Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова am Mittwoch, 1. Juli 2020