Пренос во живо: Прес-конференција на претседателот на Владата, Оливер Спасовски

220

Денеска (среда, 01.04.2020 година), во 13:30 часот претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција.