Познатиот астролог предупредува: Наскоро нè очекува планетарен феномен кој се случува еднаш во генерација

266

Судејќи според астро прогнозите наскоро на небото ќе се случи редок феномен – Сатурн, познат како космички учител, ќе се “усогласи“ заедно со Плунот, планетата која претставува скриена преобразба.

Конјукцијата на Сатурн и Плутон ќе се случи кон средината на јануари, а таа инаку се појавува на секои 34 години што покажува колку ова е редок феномен и значаен настан.

Ќе почувствуваме многубројни промени, како преминување на досегашните граници и отфрлање на старите обрасци (на ментално, емоционално и финансиско ниво).

Значајниот настан ќе се случи во исто време, поточно на 10.1.2020-та година, кога Сонцето и Меркур се приближуваат во Лунарната елипса,а голем број од планетите се позиционирани на небото и ќе имаат магична моќ да го менуваат светот.

Затоа, добро запомнете го овој датум затоа што официјално ќе започне значаен период на трансформација за сите нас.