Поради учество на натпревар за најдобар задник на светот, остана без работата во болница

172

Рајан Лора Соза се пријави на натпреварот „Miss BumBum World“ минатата година и тврди дека поради тоа повеќе не нашла работа во болница.

Таа е модел и докторка, а беше една од фаворитите на минатогодишното натпреварување за најдобар задник во светот, но победата ја доби Сузи Кортез.

За да може да се натпреварува, таа мораше привремено да ја напушти работата како лекар, а семејството сè уште е против нејзиниот избор.

Рајан вели дека сега и е тешко да се врати во медицинската кариера.

Таа додава дека поради фактот дека е жена, но и убава, многумина имаат предрасуди за неа.