ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ ВО АВИОНОТ НА ВАРДАР ПРЕД ДА СЛЕТА ВО СКОПЈЕ (ВИДЕО)

1881

Деталите поврзани со Вардар во Келн и на патот кон нашата земја никогаш не се досадни. Еден од коментаторите на Арена Спорт, Стеван Стевановиќ на својот официјален „Фејсбук“ профил сподели видео од атмосферата во авионот на Вардар пред да слета на скопскиот аеродром.