Пеколот во Скопје си го направи своето, почнаа и птиците да бараат одмор и клима

502

Деновиве како во Скопје така и низ цела Македонија сведоци сме на пеколно време и неподносливи горештини.

Очигледно на оваа птица и требало малку да здивне, да одмори, да се излади, па да продолжи по својот пат.

Сепак и птиците имаат душа 🙂