Папагал ја пеел познатата детска песничка, дали можете да ја препознаете?

422

Интернетот е преполн со видеа во кои главни актери се папагалите. Некои пејат, некои ги имитираат гласовите на своите сопственици, а некои дури и пцујат.

Домашните миленичиња нѝ носат радост во нашите животи на разни начини. Некогаш нѝ изнудуваат насмевка на лицето, нѐ учат на нови работи и со нив растеме. Доказ за тоа е и ова папагалче кое секојдневно ги забавува и развеселува своите сопственици, а дефинитивно на нив никогаш не им е здодевно во домот. 

Папагалчето Фиби често имитира разни звуци, џинглови од реклами и светски познати песни. Овој пат, ова милениче одлучило да ја отпее познатата детска песничка “If You’re Happy and You Know It”, но не го воодушеви светот само со пејачките способности – папагалчето наместо ракоплескање, удирало со клунот по масата и со тоа ја заокружило целата приказна.

Сигурни сме дека ова видео ќе ви го разубави денот како што им го разубавил и на корисниците на социјалните мрежи.