Оставив многу пари во кафана и не жалам – Ацо Пејовиќ откри што мисли неговата сопруга за тоа

112

Пејачот Ацо Пејовиќ ја прекина медиумската пауза и откри нови детали од неговиот живот.

По овој повод, популарниот пејач гостуваше во емисијата „Премиера“, каде откри каде сака да ги поминува ноќите.

– Кафаната ме научи на сè во мојот живот, тоа е сериозна институција. Во кафана можете да слушнете и научите сè. Не сакам да дадам овој пример дека децата треба да поминуваат време во кафана, но јас го сакам тоа. Оставив многу пари во кафаната, и ако ме прашате дали ми е жал, не ми е. Во кафана со луѓе наоѓате многу заеднички теми. Доаѓам дома во зори, а сопругата ме прашува дали си добро. Но, така е во разговорите пред зори, сите се добро – рече пејачот.

Тој откри и како неговата сопруга реагира на неговите ноќи во кафана.

– Сега таа знае каде сум, на почетокот беше проблем, каде си, што си, сега веќе знае – вели тој и додава:

– Никогаш во животот не сум бранел ништо пред моите деца. Јас се мешам во нивните одлуки ако ме прашаат, и тие ме прашуваат. Ние сме пред се и најважни пријатели. Јас немам таков однос со нив дека треба да направат нешто. Кога се важни животните одлуки, секако дека ќе ги посоветувам, помогнам, но најмногу ги оставам да одлучат сами.

– Јас реагирам многу набрзина во некои ситуации, па подоцна жалам што сум реагирал така. Во последно време избегнувам луѓе кои ја пијат мојата енергија, тогаш не можам да зборувам, станувам од масата – откри Ацо во Премиерниот викенд специјал.