Од полноќ нови цени на бензините

148

Цената на бензините се намалува за половина денар, додека дизелот останува со иста цена – одлучи Регулаторната комисија за енергетика.

Според одлуката, малопродажните цени на бензините „еуросупер БС-95“ ќе изнесува 59,00 денари за литар, а на „еуросупер БС-98“ ќе изнесува 61,00 дененар за литар.