Облини по кои мажите воздивнуваат: Девин Бругман обожува да носи бикини

632

Егзотичната 24-годишна Американка Девин Бругман со германско, филипинско, шпанско и ирско потекло е природна убавица која го заслужува целото внимание.

Бругман е вљубеничка во костимите за капење, а својата љубов ја искажува по пат на медиумското царство насловено како “A Bikini a Day” кое таа го основала како блог во 2012 година.

Денес, “A Bikini a Day” е медиумска машина која промовира бикини и други костими за капење кој ги носи оваа бујна убавица. Девин се занимава со моделинг од својата 18-та година.