Нова снимка од „упад“ во програма во живо на бугарски новинар: „Македонија е на Македонците“

396

На социјалните мрежи се појави нова снимка од „упад“ во програма во живо на бугарски новинар од страна на маж кој очигледно реши јавно да ја брани Македонија!

„Македонија е на Македонците“, им порача тој облечен во мајца со знамето.