ТАЖНА ВЕСТ: Почина омилениот ТВ презентер во Македонија

476

Повеќе македонски портали денеска објавија дека починал познатиот телевизиски презентер Трајче Андонов.

Омилениот „дедо Трајко“ долго време беше заштитно лице на временската прогноза на „Сител“.

Нека почива во мир.