Норвежанка што трча и скока како коњ стана вирален хит

1177

„Го правам тоа што го сакам плус е навистина одлична вежба за мене, трчам и скокам со часови“, се брани Ајла од тие што ја критикуваат.

 

Ајла Кирстин од Норвешка има необична вештина – таа трча и скока како коњ. Ајла вели дека уште од 4-годишна возраст сакала да се преправа дека е куче или коњ.

Таа може да прескокне клупа, маса и низа други пречки.

Нејзините видеа почнаа вирално да се шират кратко по појавувањето. Некои луѓе ја поддржуваат, додека други го критикуваат нејзиното необично хоби.

Дел од нејзините видеа:

loading...