Не сакал да живее со стресови: Бодибилдер се верил со кукла на надувување

208

Актерот и бодибилдер Јуриј Толочко неодамна ја запросил својата “девојка” Марго на прилично традиционален начин – со прстен, букет ружи и романтична вечера, а среќната вест е објавена на Инстаграм профилот на Марго, инаку
кукла на надувување.

Објавата е проследена со опис во кој Толочко објаснува, според него, што е идеален однос помеѓу еден маж и една жена и им се обратил на припадничките на понежниот пол:

View this post on Instagram

О гендерном неравенстве Вы думаете я сейчас о том как нас,баб, ущемляют? Да нихуяшеньки Сейчас такая призадумалась. Бедные мужики. Как только от горшка два вершка ,сразу же прилетает им. И от кого? От самого родного человека -мамы : -Ты мужчина. Не плачь.Терпи. Не обижай девочек. Ну она же девочка. Уступи ей. И тд. И тп. На танец сам пригласи. Дары к ногам неси. Увози за сто морей и целуй ее везде – патамушта она родилась с норочкой. А ты нет! Ахуеть ,чо! Баба! Если ты сейчас читаешь этот текст. Иди к своему мужику, захвати холодного пиваса и пока он пьет, быстро сделай ему приятно за все те страдания, что принесли женщины, в его жизни. Ну, не знаю, спинку там ему почеши, маму его похвали, скажи что у него большой … Ум Честь И совесть

A post shared by Ты узнаешь меня сразу 😏 (@margo_party) on

“Ако го читате ова, отидете до својот маж и развеселете го поради сите страдања кои му ги донеле жените пред вас. Чешкајте му го грбот, дајте му комплимент за неговата мајка, кажете му дека има голем … ум”, напишал Јуриј кој по веридбата организирал и моминска забава за Марго во кругот на пријателите, а пред веридбата ѝ платил и пластична операција за да не биде оптоварена со своите “маани”.

Иако не открил што променила Марго кај себе, бодибилдерот вели дека оттогаш неговата вереница е поинаква.
“На почетокот ми беше тешко да ја прифатам промената, но подоцна се навикнав бидејќи таа сега е посреќна од претходно”, изјавил тој.

Јуриј и Марго се осум месеци во врска, откако, како што вели тој, “во едно кафуле ја спасил од друг маж со помалку чесни намери”. Колку и необично да делува нивната љубов, факт е дека постојат многу парови како нив двајца.

Во последните неколку години сè почести се случаите во кои мажите се заљубуваат во своите кукли и “започнуваат врска” со нив, а најмногу такви врски се раѓаат во Јапонија (каде е технологијата понапредна, а во последно време куклите се заменети со уште пореалистични роботи).