Не пропуштајте одлична забава во Кафеана Лантерн и овој четврток и петок

290

Денес сите патишта повторно водат на најдобарата аfter work забава во Скопје! Кафеана „Лантерн“ со задовлство ве кани да бидете дел од овој хепенинг, во друштво на своите пријатели и колеги да се опуштите после работните обврски, да го вкусите нивното мени, но и да уживате во звуците на составот „Ѓезме“.

After work забавата стартува во 16 часот и 30 минути. После „Ѓезме“ за доброто расположение на гостите ќе биде задолжен маестралниот Јоцо Бамбус. Неговиот настап ќе започне во 20 часот и 30 минути, а ќе трае се до полноќ. Не дозволувајте да ви прераскажуваат – Бидете дел од приказната наречена кафеана „Лантерн“!

Утре петок, повторно кај нас е кралот без круна, маестро Миле Кузмановски.

Броеви за резервации – 071 361 751 и 071 295 311