NBA колумна на Димитар Младеновски-Најдобриот натпревар во забивање (ВИДЕО)

268

На денешен ден, пред 4 години се случи еден од највозбудливите натпревари во забивање на All Star натпреварите. Во главна улога беа летачкиот Zach Lavine и фантастично иновативниот Aaron Gordon. За многумина ова претставува најдобриот летечки двобој на сите времиња. Исто така, многумина NBA фанови се убедени дека Aaron Gordon заслужи да го понесе победничкиот трофеј кој го освои Lavine. Историски возбудливото финале е едно од најгледаните (најпрегледувани на интернет) до денес. Во секој случај, овие две атлети приредија апсолутно воодушевувачка претстава која ке се памети и прераскажува. Уживајте…

NBA FAN

Димитар Младеновски