NBA колумна на Димитар Младеновски – Колегите за најдоминантниот на сите времиња (ВИДЕО)

654

За величина како Шекил ОНил премалку е да се напише колумна.
За
Биг Шек треба да се напише книга!Според повеќето, најдоминантниот играч кој стапнал на паркетот со небројани признанија и епитети зад себе. Голем човек, маркантна личност, неповторлив. Шампион!Без никаков сомнеж, величината на Шек е неприкосновена и незаборавна. Од исклучителна важност е кога други еминентни ликови и NBA легенди го опишуваат во целост. Се чини, најдобро е да се слушне од нив за каков играч станувало збор!Најголемите играчи со свое видување за најсилната појава на паркетот. Еден и единствен. Оригиниалниот Супермен! Уживајте во ова видео.

NBA FAN

Димитар Младеновски