Почетна Спорт Најатрактивната атлетичарка на светот призна дека е невина(ВИДЕО)

Најатрактивната атлетичарка на светот призна дека е невина(ВИДЕО)

80
Американката Лоло Џонс (38) е една од најубавите спортистки што се држат до нејзините принципи. Таа за медиумите откри дека страда во својот љубовен живот затоа што не сака да има секс пред брак.

“Се обидов со луѓе од различни сфери на животот, дури и со колеги спортисти, но секогаш завршуваше со прекини и со скршено срце. Одлучна сум да имам секс за прв пат само кога ќе се омажам, но не можам да го пронајдам вистинскиот маж”, рече таа..

Сепак, сфаќа дека тоа ја чинело.

“Тоа беше грешка. После тоа ми сед уништија сите врски. Воопшто немав шанса. Барем имав некои шанси порано. Секогаш мислев порано.” Добро, како да му кажам? “.” Дали ќе чекам додека не ме разбере како личност или треба само да фрлам бомба? “

https://www.instagram.com/p/BtUiGfyB-26/?utm_source=ig_embed

Лоло е еден од ретките спортистки што ги претставуваше САД на Зимските и на Летните олимписки игри. Таа истрча на 100 метри со пречки во Пекинг и Лондон, а се натпреваруваше и во боб во Сочи во 2014 година.

View this post on Instagram

What would you do with $50,000?⁣⁣ ⁣ Because the $50,000 Summer Sprint Challenge is now open! 😆 💪🏽⁣ ⁣ Workout for 8 weeks with me. The Workouts are free and provided on the Transphormation app (Link In bio)… ⁣ ⁣ And for added motivation, whoever has the best physical transformation (whether that’s losing weight or bulking up) will WIN 50,000! 💵 🤑 💵 ⁣ Second place will get 10,000.⁣⁣ ⁣ Doesn’t cost anything to enter 😳 ❗️❗️ Nope doesn’t cost anything! ⁣ ⁣ I take that back… it does cost… it’s gonna cost ya some sweat, so if you already wanted to work out but don’t have the summer motivation here ya go💪🏽💪🏽 ⁣⁣ ⁣ And if you don’t want to enter the contest, the app has a lot of features including: ⁣ meal plans, workout plans, step tracker, personalized help, exercise videos, and more!⁣ ⁣ BUT for those entering to win 50 motha sucking THOUSAND DOLLARS!!!!! 👇🏽👇🏽⁣⁣ ⁣ 💥 HOW TO SIGN UP & CHOOSE ME AS YOUR COACH:⁣⁣ ⁣⁣ 1. 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 in my bio “FREE Transformation challenge” for the challenge to ensure I am your coach! ⁣⁣ 2. 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐚𝐩𝐩 & choose the FREE or paid ($3.99/month) version (Upgraded gets your more workouts, one on one help with a Registered Dietitian plus more).⁣⁣ 3. 𝐈𝐧𝐩𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐠𝐨𝐚𝐥𝐬/𝐢𝐧𝐟𝐨⁣⁣ 4. 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 𝗼𝗻 “𝗠𝘆 𝗔𝗱𝘃𝗶𝘀𝗼𝗿” on the menu bar on the left & search “Lolo”⁣⁣ 5. 𝐓𝐚𝐤𝐞 𝐩𝐢𝐜𝐬 via the app (no one will see the photos unless you want to) & submit them by 7/13 (next Monday!)⁣⁣

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

“Сексот всушност ви помага како спортист. Добар е за вашите хормони. Па затоа сум во неповолна положба. Не знам зошто Бог сè уште не ме благослови со брак. Ми се допаѓаат многу мажи, но тие влегуваат во врска со мене убедени дека ќе ми го променат ставот. Тие ме оставаат кога ќе сфатат дека нема да има секс пред да одиме до олтарот. Невиноста е подарок што сакам да му го дадам на мојот иден сопруг. Но, разберете, ова е толку тешко. Ова е најтешката работа во мојот живот. Многу потешко од обуката за ОИ и завршувањето на училиштето”заклучи Џонс.